Kyllä on ollu ihmeelliset säät...kuumaa ja ukkostaa... ei kivaa :( nojaa..

Miian  ja lauran ;) pyynnöstä kirjottelen taas... :)

Ostin Nakille uudet valjaatkin, semmoset pehmustetut Hurtta valjaat... :) Ja jälleen kerran se on syöny tosi huonosti...ei oikeestaa mitää...IHAN IHAN vähän että jaksaa elää...mut jessus se on taas laiha... Onko kellään vinkkejä miten se alkais syömään tai mitä se vois syödä...???

jespsjeps...Kouvolassa taas yksikseni istuskelen kun matti on töissä...nojaanojaa...Tänään pitää mennä kauppaan...ehkä K-Kauppaan ;) tai S-Markettiin... Ja pitäis mennä ostamaan gigantista toinen dvd-soitin...olkkariin nääs...:) oli muuten kamala ukkonen yöl...piti oikee mennä matin kainaloo =D vaikken yleensä pelkää ukkosta mut se pamahti NIIN kovaa et ku ois pommi heitetty huoneesee... Mut ihana ku kesä tulee...jokatapauksessa.... hirveen kuuma on ky ollu.... Nakkia vois viiä taas joskus uimaa...kyl se saimaalla hiukan jo kahlaili... nysse syö vaan luuta...sen kynnetki pitäis leikkaa...ja mennä senkaa ulos... EI JAKSAIS =D nojaa...on se pakko...

mitäs ruokaaki sitä keksis... Ärsyttää sekin ku pitää tehdä ruokaa...PLAAH... meen kohta vaan hakee mäkistä...noen...heses on paremmat hampparit...pitäis hakee mäkistä ranet ja juoma ja hesestä hamppari...;) heh... mutta, juu...nyt pitää mennä kahville ja hauvankaa ulos...ehkä se näkee siellä koira-ystäviä.. Sillon tääl niitä aika paljon... Esim.: Miska- ISO saksanpaimenkoira uros, sitte on Lilja- Pieni tiibetinspanieli tyttö, Niko- Pieni uros joku beigepallero näyttää kans hiukan tiibetinspanielilta, sitte on sellanen pieni uros en muista nimee mut se on ihan samannäkönen ja oloinen kun nakki... :) sillä on vaan beige turkki... ja sitte on vaik kuinka muita mut nimiä en muista =D Miska onki ainoa ISO uros kaveri =D mutta se ollaan tunnettu jo pennusta =) mut heih...harhailin taas... naapuriinkin tullu 2 uutta koiraa mut niitä näkee harvoin...KUULEE kyllä ;)

Mut jooh...nährään ja kuullaan taas...sukulaisia ainakin pampyelissä :)