Eipä tässä sen kummempia, lomallahan me ollaan Nakin kanssa ja käydään valleilla lenkkeilemässä. Hiton harmi vaa että täällä kaupungissa ei nää koiria oikeastaan IKINÄ! Ihan kuollut paikka.

Naksullehan se on enemmän harmi, Kouvolassa se näki lenkillä useita koiria joista useat kuuluivat jo "parhaimpiin" koiraystäviin. Noh en usko että Nakki muistaa enää Liljaa, Miskaa tai Nikoakaan :) mutta minäpä muistan.

Lilja oli siis Nakin tyttöystävä =D tiibetinspanielityttönen oli oikein herttainen ja keimaileva. Miska oli ISO saksanpaimenkoira uros, joka oli ihan pennusta asti hyvin halukas tutustumaan Nakkiin. Hyvin Nakki käsitteli isoa Miskaa vaikka yleensä se pelkää isoja haukkuja. Ja viimeisenä Niko, pieni pörröpallero joka rutisi ja pyöri ympyrää kun Nakin kanssa oltiin lähdössä kotiinpäin.

On ne hassuja muistoja. Noh ehkäpä tuo Summaan muutto toisi Nakille lisää ystäviä, tietysti ainakin Mimin ja Keljun ;) Nakki on kyllä aina Mimistä diggaillu vaikka Mimi joskus sille hiukan hampukoita näyttelee, ei se välitä vaikka hiukan ärtsyilyä saisikin :) Nykyään Nakki ja Mimi ei niin kamalasti oo ollu yhdessä mutta kun ne oli pienempiä niin olihan niillä sellainen "pikku-sisko" "iso-veikka" hommeli meneillään. :)

Ystäväni Jennin koira Lilli-mopsi on myös muutamia hassuja kertoja ollut Naksun kaverina. Nakki vaan hiukan pelkää Lillin rohinaa ja energisyyttä (sisätiloissa). Ulkona Naksu puree Lillin peppua ja käyttäytyy kun mikäkin laumanjohtaja ;D kumma ukko.

Naksusta on vanhemmiten tullut enemmän hellyydenkipeä :) aika söpöä :)

Nojoo. mä taas kirjottelen mitä sattuu :D mutta palaillaan taas asiaan, heinäkuun viimisenä viikonloppuna ollaan mökille menossa ja eiköhän siitä pieni tarina ja kuvia irtoa :)

ihanaa kesää kaikille!

Toivotteleepi: Mirka ja Nakkimakkarainen

Ps. Kynnet on kasvanu ihan ok:sti :)